Antistress taxi 9605

Antistress taxi

Deze taxi van antistress materiaal is gemaakt van PU. Grappige stressbal in de vorm van een taxi, geschikt voor voor vele soorten communnicatie.
Artikelnummer: 9605
Bekijk meer: Stressballen transport
Antistress taxi is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze antistress taxi kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek stressballen transport.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Antistress taxi


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Antistress taxi. Bekijk de rubriek Stressballen transport voor meer alternatieven.

0,65
(18)
Actuele voorraad: 34942
1,25
Actuele voorraad: 148
1,00
(1)
Actuele voorraad: 1345
1,25
Actuele voorraad: 5794
1,25
(1)
Actuele voorraad: 1878
0,95
(6)
Actuele voorraad: 572
0,94
Actuele voorraad: 7080
Leeg
Bekijk meer Stressballen transport

Monster van antistress taxi aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de antistress taxi (artikel 9605) bedraagt de stuksprijs à € 1,25 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over antistress taxi


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Antistress taxi. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor antistress taxi


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Antistress taxi? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!