Anti-stress trein 9543

Anti-stress trein

Antistress trein.
Artikelnummer: 9543
Bekijk meer: Stressballen transport
Anti-stress trein is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze anti-stress trein kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek stressballen transport.
Super snel zijn de "stresstreinen" bezorgd. In combinatie met de juiste opmaak van het logo, was dit een ulitieme gift als ondersteuning van de learning "trein" journey voor onze klanten. Top !
Zowel het bestelproces als uitvoering is correct en volgens afspraak.
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Anti-stress trein


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Anti-stress trein. Bekijk de rubriek Stressballen transport voor meer alternatieven.

0,65
(17)
Actuele voorraad: 46882
1,25
Actuele voorraad: 148
1,00
(1)
Actuele voorraad: 1345
1,25
Actuele voorraad: 5794
1,25
(1)
Actuele voorraad: 1878
0,95
(6)
Actuele voorraad: 1322
1,25
Actuele voorraad: 575
0,96
Actuele voorraad: 8410
Bekijk meer Stressballen transport

Monster van anti-stress trein aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de anti-stress trein (artikel 9543) bedraagt de stuksprijs à € 1,50 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over anti-stress trein


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Anti-stress trein. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor anti-stress trein


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Anti-stress trein? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!