Sleutelhanger met antistress auto oranje 9817

Sleutelhanger met antistress auto

Sleutelhanger met antistress auto, model VW Kever. Leverbaar in blauw en oranje.
Artikelnummer: 9817
Bekijk meer: Sleutelhanger stressballen
Sleutelhanger met antistress auto is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze sleutelhanger met antistress auto kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek sleutelhanger stressballen.
De sleutelhanger met ons eigen logo werd snel geleverd en zag er top uit. Ook de mensen die de sleutelhanger in ontvangst namen reageerde heel enthousiast. Ik zou Multigift en deze sleutelhanger zeker aanraden aan collega's en bekenden.
Ik heb deze auto'tjes gebruikt als doopsuiker geschenkje. Dit in plaats van de klassieke doosjes met suikerbonen in. De mensen waren enorm enthousiast, net als wij!
Snel geregeld via Multigift en prima voor elkaar. De sleutelhangers zijn leuke kadootjes voor mensen die een vragenlijst over hun automobiliteit hadden ingevuld.
Helemaal zoals het moet ... super prijs, super service, super snelheid, super kwaliteit ... kortom, een super tevreden klant! :-)
De antistress sleutelhanger met autootjes zijn goed en supersnel geleverd. HELEMAAL TOPPIE.
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Sleutelhanger met antistress auto


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Sleutelhanger met antistress auto. Bekijk de rubriek Sleutelhanger stressballen voor meer alternatieven.

0,30
(31)
Actuele voorraad: 6446
0,40
(18)
Actuele voorraad: 45289
0,40
(11)
Actuele voorraad: 123013
0,50
(8)
Actuele voorraad: 11220
0,65
(5)
Actuele voorraad: 14538
0,50
(8)
Actuele voorraad: 30128
0,65
(9)
Actuele voorraad: 13349
0,50
(6)
Actuele voorraad: 7015
Bekijk meer Sleutelhanger stressballen

Monster van sleutelhanger met antistress auto aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de sleutelhanger met antistress auto (artikel 9817) bedraagt de stuksprijs à € 0,50 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over sleutelhanger met antistress auto


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Sleutelhanger met antistress auto. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor sleutelhanger met antistress auto


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Sleutelhanger met antistress auto? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!