Anti-stress oor 9538

Anti-stress oor

Anti-stress oor.
Artikelnummer: 9538
Bekijk meer: Medische en anatomie stress items
Anti-stress oor is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze anti-stress oor kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek medische en anatomie stress items.
Voor de diploma uitreiking van de audiciens navraag gedaan. Prettige, goede afhandeling en snelle levering. Product is precies wat in de omschrijving staat. Wij waren snel en fijn geholpen.
Om op een grote internationale beurs artsen naar onze stand te lokken hebben we diverse stress organen besteld, o.a. stress oren. De organen hebben we vervolgens zelf geverfd in de kleuren van ons logo en gebruikt als display items in een glazen buis. Een leuke manier om onze expertise op diverse medische gebieden te etaleren!
Reactie van MultiGift:
Goed om te lezen dat de stress organen zo toepasselijk waren. Bij deze willen wij u er graag op attenderen dat alle antistress artikelen en organen bij voldoende oplage in iedere gewenste kleur kunnen worden gemaakt. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Nationale ombudsman biedt burgers een luisterend oor om hun klacht over de overheid in behandeling te nemen. Het oor staat symbool voor de Nationale ombudsman en er zijn bronzen oren op de buitentrap van het hoofdgebouw gemonteerd. Tijdens de vitaliteitsweek van 12 t/m 16 november is het oor aan medewerkers op het gezondheidsplein aangeboden. Vitaler worden door een anti-stress oor! Een ludieke maar wel een zeer nuttige gadget.
Als hoorspecialist zijn we altijd op zoek naar originele relatiegeschenken en toepasselijke give aways. Per toeval zagen wij deze stress oren en impulsief hebben we deze besteld. De oren worden in winkels weggegeven en de reacties meestal hillarisch. Erg leuke impulsieve actie die zeker een vervolg kan gaan krijgen. Snel en probleemloos geleverd!
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Anti-stress oor


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Anti-stress oor. Bekijk de rubriek Medische en anatomie stress items voor meer alternatieven.

0,40
(44)
Binnenkort leverbaar
0,30
(34)
Actuele voorraad: 18925
0,60
(7)
Actuele voorraad: 7520
0,60
(7)
Actuele voorraad: 12447
0,75
(18)
Actuele voorraad: 8685
0,70
(10)
Actuele voorraad: 6046
0,70
(2)
Actuele voorraad: 1143
0,75
(3)
Binnenkort leverbaar
Bekijk meer Medische en anatomie stress items

Monster van anti-stress oor aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de anti-stress oor (artikel 9538) bedraagt de stuksprijs à € 0,75 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over anti-stress oor


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Anti-stress oor. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor anti-stress oor


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Anti-stress oor? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!